Press releases Uncategorized

Acord de col·laboració entre Blaugranagram i FlashScore.cat

Blaugranagram's newest logo, announced in 2020, as used in a thank you letter / BLAUGRANAGRAM
Logo de Blaugranagram / BLAUGRANAGRAM

És un plaer per nosaltres anunciar un nou acord de col·laboració entre Blaugranagram i FlashScore.cat que esperem que sigui beneficiós per ambdues parts durant molt de temps.

Un dels grans objectius de Blaugranagram com a companyia és ser sempre una font d’informació de confiança que proporciona als fans notícies contrastades i anàlisis exhaustius de l’equip que estimen i animen.

Per això, la companyia només estableix vincles de col·laboració amb entitats que estiguin alineades amb aquests objectius i en la forma d’assolir-los – per això, las entitats amb les que Blaugranagram col·labora comparteixen les senyals d’identitat i la ideologia d’una manera o una altra. És el cas d’aquesta col·laboració.

Per tant, és un plaer poder anunciar que hem arribat a un acord de col·laboració amb FlashScore.cat, part del grup FlashScore i Livesport, que esperem que aporti molt a ambdues parts durant un llarg període de temps.

El Country Manager de Catalunya de FlashScore.cat, Oliver Domínguez, també s’ha mostrat molt emocionat d’engegar aquesta col·laboració:

“Estem molt feliços de col·laborar amb Blaugranagram, ja que es tracta d’una font d’informació independent i de confiança amb una trajectòria llarga i exemplar, i estem segurs que aquest acord ens ajudarà a ambdós a arribar als fans del futbol i a mantenir-los informats sobre l’esport que tant estimen.”

Oliver Domínguez, Country Manager de Catalunya de FlashScore.cat

Podeu accedir a la pàgina de FlashScore.cat a través de la nostra pàgina de col·laboradors, o a www.flashscore.cat